Eersel 0497-512271

 

Schepens Beton en Schepens Betonwerken  levert haar producten en diensten in allerlei soorten en maten. Wij zijn trots op onze referenties.

 

Renovatie - Lochal - Spoorzone - Tilburg

 

Een grootscheeps renovatie project van de bijna 100 jaar oude locomotievenhal in Tilburg. Op de plek waar vroeger de locomotieven konden rusten en gerepareerd worden, is nu een gemeentelijke bibliotheek. Met ruimtes voor flexwerkplekken, exposities en muziek. Kortom; DE LOCHAL

Schepens Betonwerken is in oktober 2017 gestart met fundatiewerkzaamheden, waaronder sprinklerputten en liftschachten. De uiteindelijke uitdaging, maar vooral de kers op de betonnen taart, zijn de zwevende betonnen verdiepingsvloeren. Rustend op de oorspronkelijk oude stalen spanten is dit prestieuge gebouw één waar we trots op zijn. De Lochal is voor iedereen te bewonderen. Je zult hier dan ook snel zien wat ons hardwerkende team heeft gepresteerd.

 Renovatie Lochal Tilburg

Renovatie - De Generaal te Rijswijk

 

Het oudste Jackblock gebouw van Nederland stond jaren te verpieteren in Rijswijk Het voormalige belastingkantoor wordt nu omgetoverd tot een woongebouw met compleet glazen gevel.

Schepens Betonwerken is in 2017 begonnen met het opdikken van het pand. Doordat de kelder een groter oppervlak had dan het gebouw zelf zijn er extra kolommen in het werk gestort zonder dat er extra funderingspalen nodig waren. Verder zijn er tot aan de 18e verdieping stabiliteitswanden en nieuwe verdiepingsvloeren gestort om zo de uiteindelijke contstuctie te kunnen dragen.

Stabiliteiswanden De Generaal te Rijswijk

 

Producten Schepens Beton

 

 FIETSBEUGELS

 

 

sTOOLS

 

Stools

 

lOUNGESTENEN

 

Loungesteen